Online

Bestel je Buzzy Pazz online(1), dat is de snelste manier. Bovendien hoef je geen attest van gezinssamenstelling aan te vragen om van de gezinskorting te genieten. Je ontvangt je Buzzy Pazz 7 werkdagen na ontvangst van de online betaling in je brievenbus.

(1)Niet mogelijk bij co-ouderschap.
Bestel je Buzzy Pazz* *Je hebt enkel je rijksregisternummer nodig. Hou je identiteitskaart daarom bij de hand.

Schriftelijk

Download dit formulier, vul het in en stuur het op naar onze Dienst Abonnementen. Dat kan met de post of per e-mail. Vergeet niet om een kopie van je identiteitskaart mee te sturen. Heb je recht op gezinskorting? Dan hebben we een recent attest (maximum 3 maanden oud) van je gezinssamenstelling en/of een uittreksel uit de geboorte-, adoptie- of erkenningsakte van je kind(eren) nodig. Deze krijg je bij het gemeentebestuur, het e-loket van je gemeente of via ‘mijn dossier’ (zie my.belgium.be)

De Lijn Abonnementen:

Slijkensesteenweg 11, 8400 Oostende

abonnementen@delijn.be

In de Lijnwinkel

Neem je identiteitskaart mee (van persoon waarvoor je de Buzzy Pazz aanvraagt) en een attest van gezinssamenstelling als je recht hebt op gezinskorting. Als de kinderen niet bij jou gedomicilieerd zijn, hebben we ook een uittreksel nodig uit de geboorte-, adoptie- of erkenningsakte van je kinderen.

Geen Belgische eID? Breng dan zeker ook een pasfoto mee. Zoek een lijnwinkel in jouw buurt op delijn.be/lijnwinkels